Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 30,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2020 09:49
nádherné a určitě i dobré
5. 7. 2011 14:45
znám ten recept trošku jinak mamka dá do zapekací mísy oloupané nakrajené brambory na kolečka přesto dá kotlety opět na ně položí brambory zalije to smetanou a celé to zapeče, ale jak to přesně dělá vážně netuším, ale je to taky dobré vždycky se po tom olizujem
9. 1. 2009 13:11
Dávám jednuškuoběd byl moc dobrý Ď výbušná za receptík
11. 10. 2008 22:24
Hmmm,asi mám oběd na zítra!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 42 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: zapecene kotlety se smetanou zapečené vepřové kotlety se smetanou zapecena kotleta se smetanou kotlety zapecene se smetanou zapečené kotlety se smetanou a bramborami zapecené kotlety vepřové kotlety se smetanou vepřové kotlety se zakysanou smetanou zapečené kotlety s brambory a smetanou zapečena kotleta s bramborem a smetanou zapečené kotlety se zakysanou smetanou zapekané vepřové kotlety zapečená vepřová kotleta se smetanou zapékané maso se smetanou zapékané kotlety s brambory kotlety se zakysanou smetanou zapečené kotlety se žampiony zapečené kotlety s bramborem a smetanou zapečena kotleta zapecene kotlety s tatarkou
Suroviny: řízek vepřový, smetana, šunka, sýr, žampióny, olej, máslo, nať petrželová, sůl, pepř mletý, kmín mletý, paprika sušená pálivá, cibule
Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5lY
4 názory