Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,28 g |
Tuky | 49,61 g |
Vláknina | 12,82 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 53,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 14:40
Vaclav Fronek: kupujeme celé jahňa, ktoré si dávame do mrazáku Aj s vnútornosťami. A keďže sestra toto nemusí, máme žľazy z 2 jahniat
16. 2. 2013 10:22
Býčí jsem už dělal. Na omajdu i jako řízek, ale že se dají sehnat JEHNĚČÍ to ani nevím. Snad někde v oblasti kde se více pěstují ovečky ? Ale máš +bodík 5
16. 2. 2013 09:56
Týý jo!! Terezko, býčí jsem už dělala, ale tyhle jehněčí jsem ještě snad ani neviděla!!
15. 2. 2013 22:26
Já žlázy ještě nikdy nedělala, ale lákají mne+
15. 2. 2013 22:06
tejaja:Terezko, ty řádíš na samý večer, že by jako taková inspirace před spaním Mám ráda žlázy býčí, tak proč ne jehněčí, když je to obojí se stejnou funkcí že Máš 3.boda
15. 2. 2013 21:45
srettka:
15. 2. 2013 21:42
srettka:
15. 2. 2013 21:38
tejaja:bože, mě tie guľe načisto oslepily, že jsem si popletla i druh přežvýkavce, z ovčího batolete jsem udělala mladého býčka no, ty rumbakoule mě nesvědčej
15. 2. 2013 21:28
srettka:
15. 2. 2013 20:35
srettka: jahňa, teda chlapček od ovečky
15. 2. 2013 20:33
O DÝÝÝJO to jsou guľe ty jsou sloní?? páč esli je nosíl býček, tak tahal snad po zemi, ne?
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 18 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 19 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 12 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 12 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí žlázy ovčí žlázy ovci zlazy ovci zlazy recepty recepty ovci zlazy kozí zlazy recepty jehněčí žlázy recept ovčí žlázy jídlo beraní žlázy recepty jehněčí žlázy recepty jehněčí na hořcici jehněčí žlázy recepty na beraní žlázy beraní žlázy recept pečené ovčí žlázy ovce s hořčičnou ovčí žlaza mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? ovčí zlazy recept čištění jehněčí žlázy
Suroviny: jehněčí žláza, mléko, pyré rajčatové, hořčice francouzská, sůl, pepř, olej, vývar, cibule, česnek, mléko, mouka hladká, olej, ocet,
Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXoj
11 názorů