Pangasius v česnekové pastě
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,91 g |
Tuky | 37,46 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 4,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že pangasius není oblíbená ryba. Mi však nějak nevadí a ikdyž převážně kupuji jiné ryby, zcela jsem jej nezatratila. Každopádně, touhle pastou lze potřít třeba i klasický filet, kapra a pod. Nápad je můj.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2013 16:58
aspoň že tam nejsou kosti
1. 5. 2013 14:41
Vyzkouším udělám jinou rybku ta pasta je láková
30. 4. 2013 14:20
rebeka:já vím
30. 4. 2013 14:17
Irule: a tááák dobře jsem to myslela
30. 4. 2013 14:15
rebeka:bych si ju rozbila, je keramická
30. 4. 2013 14:12
Irule: no a co to pomlátit dnem té formy
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou" to bude superka
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou" to bude superka
30. 4. 2013 13:56
Irule:
30. 4. 2013 13:42
Jana Remkova:vím, že máš ráda bábovkové formy jako já, proto jsem to napsala . Ale k tomuto receptu mi je to nanic. Ale určitě to zvládnu i bez hmoždíře
30. 4. 2013 13:38
jarda Kadic: Jaroušku, klidně použíj rybu, jakou máš rád
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co? Ale tu ti zas závidím já. Tyhle hmoždířky mám od přítelovy matky, která má 90 let a schovávám je jako relikvie
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co? Ale tu ti zas závidím já. Tyhle hmoždířky mám od přítelovy matky, která má 90 let a schovávám je jako relikvie
30. 4. 2013 13:36
Pangasius taky není můj šálek čaje(sakra,to jsem to napsal poeticky)ale uložím si to, kvůlivá té pastě
30. 4. 2013 13:36
ryby mám ráda všechny , hmoždíř nemám, o víkendu jsem ho zrovna obdivovala u tety, ale dala mi krásnou starou formu na bábovku ve tvaru srdíčka, tak asi budu péct
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 39 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Další recepty
Tématické fráze: česneková pasta z medvědího česneku cesnekova paste pangasius recepty pangas recepty medvědí česnek paste česneková pasta recept česneková pasta na ryby recept pangasius pangasius recept česneková pasta recept na ryby cesnek z hmozdire
Suroviny: pangasius, list medvědího česneku, česnek, pepř červený, sůl, vločky chilli, olej olivový, olej olivový, máslo
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
11 názorů