Pangasius v česnekové pastě
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,91 g |
Tuky | 37,46 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 4,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že pangasius není oblíbená ryba. Mi však nějak nevadí a ikdyž převážně kupuji jiné ryby, zcela jsem jej nezatratila. Každopádně, touhle pastou lze potřít třeba i klasický filet, kapra a pod. Nápad je můj.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2013 16:58
aspoň že tam nejsou kosti
1. 5. 2013 14:41
Vyzkouším udělám jinou rybku ta pasta je láková
30. 4. 2013 14:20
rebeka:já vím
30. 4. 2013 14:17
Irule: a tááák dobře jsem to myslela
30. 4. 2013 14:15
rebeka:bych si ju rozbila, je keramická
30. 4. 2013 14:12
Irule: no a co to pomlátit dnem té formy
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou" to bude superka
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou" to bude superka
30. 4. 2013 13:56
Irule:
30. 4. 2013 13:42
Jana Remkova:vím, že máš ráda bábovkové formy jako já, proto jsem to napsala . Ale k tomuto receptu mi je to nanic. Ale určitě to zvládnu i bez hmoždíře
30. 4. 2013 13:38
jarda Kadic: Jaroušku, klidně použíj rybu, jakou máš rád
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co? Ale tu ti zas závidím já. Tyhle hmoždířky mám od přítelovy matky, která má 90 let a schovávám je jako relikvie
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co? Ale tu ti zas závidím já. Tyhle hmoždířky mám od přítelovy matky, která má 90 let a schovávám je jako relikvie
30. 4. 2013 13:36
Pangasius taky není můj šálek čaje(sakra,to jsem to napsal poeticky)ale uložím si to, kvůlivá té pastě
30. 4. 2013 13:36
ryby mám ráda všechny , hmoždíř nemám, o víkendu jsem ho zrovna obdivovala u tety, ale dala mi krásnou starou formu na bábovku ve tvaru srdíčka, tak asi budu péct
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: česneková pasta z medvědího česneku cesnekova paste pangasius recepty pangas recepty medvědí česnek paste česneková pasta recept česneková pasta na ryby recept pangasius pangasius recept česneková pasta recept na ryby cesnek z hmozdire
Suroviny: pangasius, list medvědího česneku, česnek, pepř červený, sůl, vločky chilli, olej olivový, olej olivový, máslo
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
11 názorů