Bezlepkový piškot
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 585 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,74 g |
Tuky | 62,04 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2014 13:44
Super recept! Děkuji. Přidávám bodík
29. 6. 2013 17:39
Ahoj tejaja, u agaru se píše, že obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Komu želatina nevadí, tak at´ji klidně používá. Nebo se dá uvařit pudink s vodou, cukrem a ovocnou šťávou. Dá se méně tekutiny a když to vychladne, tak je to taky hustý a dobrý. Je to úplně jedno, každý atˇsi vybere podle svého, ale hlavně atˇmu to chutná. Spokojenost Všem a dobrou chutˇ.
Ještě jedna informace: ve svých receptech používám rýžové mléko, protože normální ani sojové nemůžu, takže pokud Vám při dietě nevadí, klidně ho vyměňte za to své "oblíbené".
Ještě jedna informace: ve svých receptech používám rýžové mléko, protože normální ani sojové nemůžu, takže pokud Vám při dietě nevadí, klidně ho vyměňte za to své "oblíbené".
29. 6. 2013 11:32
Takové recepty zde chyběly, máš moc pěkné nápady, i mne se líbí
29. 6. 2013 09:41
I u mne boduješ. Tyhle receptíky jsou potřeba a najdou své spotřebitele
29. 6. 2013 05:35
Koláčk je krásny a výborný Boduješ
Len ma zaujíma, prečo si myslíš, že agar je zdravší ako želatína ? Preto, lebo je z rastliniek?
Želatína je polypeptid (polymérna bielkovinová štruktúra), ktorá sa získava zo živočíšnych produktov (šľachy, chrupavky, kože) a agar je polysacharid, výťažok z červených morských rias („príbuzný“ napríklad škrobu). Pre milovníkov éčiek, je označovaný ako E406.
Agar dobre drží tvar, preto je ho lepšie použiť tam, kde chceme mať vysokú vrstvu želé.
Lenže želatína je najlepšia vec na kĺby, preto je aj huspenina veľmi zdravá. Na starobu sa to zíde
Len ma zaujíma, prečo si myslíš, že agar je zdravší ako želatína ? Preto, lebo je z rastliniek?
Želatína je polypeptid (polymérna bielkovinová štruktúra), ktorá sa získava zo živočíšnych produktov (šľachy, chrupavky, kože) a agar je polysacharid, výťažok z červených morských rias („príbuzný“ napríklad škrobu). Pre milovníkov éčiek, je označovaný ako E406.
Agar dobre drží tvar, preto je ho lepšie použiť tam, kde chceme mať vysokú vrstvu želé.
Lenže želatína je najlepšia vec na kĺby, preto je aj huspenina veľmi zdravá. Na starobu sa to zíde
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 40 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 2 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Možností k bezodpadovému využití citronů je více, stačí si vybrat. Kromě šťávy a kůry můžete zpracovat i jadérka a mezistěny. Poradíme
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Tématické fráze: bezlepkovy piskot bezlepkovy piskot recept bezlepkový piškot na dort recept recept na bezlepkový piškot bezlepkový piškotový dort bezlepkovy piskot na dort piškot z rýžové mouky bezlepkový piškot z pudinku piskot bez mouky bezlepkový piškot na dort, recept bezlepkové piškoty recept piškot bezlepkový sojovy piskot pohankový piškot piškot z pohankové mouky bezlepkový piškot z rýžové mouky recept bezlepkový piškot výborný bezlepkový piškot bezlepkove piškotový dort bezlepkových piskot
Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka rýžová, ořechy mleté, kypřící prášek bio
Bezlepkový piškot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXrQ
5 názorů