Odpaľované cesto pre ercicku
Odpalované těsto je oblíbené pro přípravu sladkých věnečků a větrníků. Avšak toto těsto je univerzální a lze jej tedy použít i na slané chuťovky. Zároveň z tohoto těsta můžeme také smažit a připravit si třeba churros obalené ve skořicovém cukru.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 5 833 kJ / 1 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,72 g |
Tuky | 85,64 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 105,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2010 19:14
10. 2. 2009 13:40
napiste postup ne tie ovocne knedliky, prosiiiiim varia sa? alebo vyprazaju?
10. 2. 2009 12:28
ovocne knedliky z odpalovaneho cesta?
10. 2. 2009 12:03
Tohle těsto je opravdu nejlepší, také ho dělám, jen s tím rozdílem, že jako tuk používám čerstvé máslo (margaríny k nám nesmí ) a hrubou mouku. Pečivo plním vždycky čerstvé nebo alespoň večer upeču a ráno plním. Dlouho skladovat se nedá. Pak už to není ono.
10. 2. 2009 10:43
Bibinka, máš pravdu, ovocné knedlíčky z odpaľovaného cesta sú skutočne výborné
10. 2. 2009 10:35
Dělám odpalované těsto jiné, ovšem nedám na něj dopustitlepší ovocný knedlíky neznám, než z toho mého a to jsem zkoušela plno těst. Kdo jednou vyzkouší, už jiné nedělá. Dokonce z něho kdosi vymyslel i plnění na slano a je to prý ňamka. Jóóó odpalované je odpalované
10. 2. 2009 08:34
jeeej, diiikyyyy Mne islo sice o trvanlivost zakuskov z odpalovaneho cesta, ale to, ze sa da aj vyprazat som nevedela mam v oblubenych, aspon to nabuduce rychlo najdem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 17 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 26 minutami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 7 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 7 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 7 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 8 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 8 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: odpalovane cesto labutě z odpalovaného těsta venčeky z odpaľovaného cesta odpalované těsto na slano odpalované venčeky palene cesto vetrniky na slano odpaľované labute z palene hmoty trvanlivost odpalovaného těsta venceky odpalovane testo labutě z paleného těsta odpalované těsto trvanlivost odpalované labutě venceky recept zákusek labutě trvanlivost zakusku recepty z odpalovaneho cesta na slano pecenie venceky
Suroviny: voda, margarín, mouka polohrubá, vejce, sůl, cukr vanilkový
Odpaľované cesto pre ercicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2GV
7 názorů