Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 11 646 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,95 g |
Tuky | 243,55 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 30,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, je to trochu zdlouhavé. Ale opravdu můžu zaručit skvělou chuť a maso, které se bude téměř rozpadat, jak bude křehké.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2021 21:22
21. 7. 2021 17:12
12. 6. 2014 12:14
30. 5. 2014 22:45
29. 5. 2014 13:15
29. 5. 2014 12:23
29. 5. 2014 11:53
28. 5. 2014 19:55
28. 5. 2014 14:57
28. 5. 2014 14:57
doma zamknu,zalígruju a nikoho k nám nepustím.
28. 5. 2014 13:16
28. 5. 2014 12:00
28. 5. 2014 11:52
A kdo ozkoušíte, dejte vědět, na tohle jsem docela zvědavá, jak to bude chutnat i někomu jinému .
28. 5. 2014 10:39
28. 5. 2014 10:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 3 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 55 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: vepřový bok recept vepřový bok na česneku veprovy bok recepty vepřový bok s kostí bucek na tymianu vepřový bok s kostí recept recept vepřový bok recept na vepřovy bok pečený vepřový bok na timiánu vepřový bok v mrkví vepřový bok v česneku veprovy bok s kminem bůček v tymiánu vepřový bok s kostí recepty vepřový bok bez kosti recept pečeme vepřový bok vepřový bok vepřový bok na česneku a tymiánu kura z česneku a citronu recepty na vepřový bok
Suroviny: bok vepřový, tymián čerstvý, citron, česnek, olej, sůl, pepř, kmín drcený
Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVYW
16 názorů