Čína, jak jí dělám já
Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou paprikou, zelím, pórkem, kedlubnou, květákem, cibulí a česnekem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 685 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,80 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 22,06 g |
Sacharidy | 41,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžete orestovat i jinou zeleninu podle své chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 14:12
Recept mi posloužil jako inspirace, trošku jsem improvizovala podle dostupné zeleniny a s hranolkami fajn oběd. Jen se mi ta škrobová marináda tentokrát docela chytala na pánev. Takže místo přidání zeleniny k masu jsem maso přidala do pánve k zelenině a bylo po problému
15. 7. 2013 13:15
planeta: Ivanko, to jsi mě potěšila, díky
15. 7. 2013 12:57
u nás oblíbená
10. 2. 2012 15:58
Gabri: Gabri, děkuji vám za pochvalu, která mě opravdu hodně potěšila
10. 2. 2012 15:44
Dělám ji podobně-ingredience dávám ty samé, akorát jsem vždy s masem nakládal rovnou i tu zeleninu, ale takhle se mi to zda rozmanitější a nedojde ke smychání všech chutí do sebe. Děkuji a chválím Gabri
13. 9. 2010 11:43
super
23. 1. 2010 13:12
vidím,že jsou tady samé ženy tak se přidám,maso je na zítra v lednici naložené tak uvidíme co řekne babička
4. 11. 2009 12:17
Tak jdu na ní, přišla chuť a dneska tam dám i hlívu ústřičnou
3. 8. 2009 12:14
Recept jsem vyzkoušela, čína byla výborná, přidala jsem houbu Jidášovo ucho a nemělo to chybu. dávám bodík
8. 7. 2009 16:30
Teda Mílo, to jsi mě velmi, ale velmi potěšil(a) a mám z toho ohromnou radost, že chutnaloDíky
8. 7. 2009 12:42
Nej recept na čínu - bravo
19. 3. 2009 21:04
Ivčo, díky za pochvalu i bodík a zároveň se omlouvám, že píšu až dnes-nějak mi tvůj komentář utekl. O výkendu napíšu!
17. 3. 2009 14:24
Bibi,marinádu robím rovnako,len bez vajca.Zeleninu používam akúkolvek,akú mám práve doma,alebo v záhradke ale včera som prvý krát kúpila mrazenú zeleninu "Čína" a skúsila to s ňou a bolo to výborné a hotové za 10 minút.Máš bod
7. 3. 2009 18:06
Já dělám čínu podobně,zeleninu můžu v každé podobě,ale musí být s masem.Kdybych ji jedla bez masa dopadla bych jako Janka
7. 3. 2009 17:57
Jani, to je na každým jak to udělá, já mám kamarádku a ta to dělá jako ty a přitom má zeleninu ráda, ale na číně jí nechutná. Já sice nechápu, ale proti gustu.....a ty, když si jí přejedená, až ti leze krkem, to se vůůůbec nedivím.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 9 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 13 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 2 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 5 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 6 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 7 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 7 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Časté chyby při pěstování čínského a pekingského zelí: Jak se o rostliny starat, aby přinesly dobrou úrodu
Jak nakrájet zelí jako v restauraci. Obdobně zpracujete i kapustu
Další recepty
Tématické fráze: čína čína z vepřového masa se zeleninou recept na čínu čína z vepřového masa čína recept veprova cina jak udělat čínu výborná čína vepřová čína recept vepřové maso na čínu recept vyborna cina recepty na čínu recept na vybornou čínu jak na cinu recept na čínu z vepřového masa jak uvarit cinu vepřové maso čína připrava činy čína z vepřoveho čína z vepřového masa recept
Suroviny: maso vepřové, vejce, cukr, omáčka sojová, maggi, omáčka worcesterová, solamyl, vegeta, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, pórek, květák, kedlubna, zelí hlávkové, pepř, sůl
Čína, jak jí dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Dr
16 názorů