"Moravský vrabec" po mexicku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 449,43 g |
Tuky | 72,41 g |
Vláknina | 73,85 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je kombinace mexických Carnitas, v překladu Masíčka s Moravskými vrabci s příchutí Bavorské vepřové pečeně.
*) Maso, v mexickém receptu plecko, v Americe nahrazujeme úspěšně "country ribs", což jsou pruhy masa mezi žebry. Prorostlé tukem tak akorát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2011 23:40
23. 10. 2011 13:06
18. 10. 2011 13:29
11. 8. 2011 20:08
2. 7. 2011 15:32
23. 1. 2011 19:39
22. 1. 2011 20:07
22. 1. 2011 19:12
22. 1. 2011 18:45
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
21. 1. 2011 18:45
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
21. 1. 2011 18:21
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
21. 1. 2011 18:15
21. 1. 2011 18:12
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono Ono je to sporné, zda se v papiňáku vaří nebo dusí
21. 1. 2011 18:07
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.
21. 1. 2011 18:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 2 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 3 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 5 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 6 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: moravský vrabec moravský vrabec recept moravští vrabci pečený moravský brabec peceni vrabci moravský brabec vepřové maso po mexicku šťavnatý moravský vrabec moravský brabec recept jak se vaří moravský brabec pečený vrabec vepřoví vrabci pečený brabec vepřové po mexicku vrabec moravské brabce maso po mexicku pečeny moravsky vrabec vepřové brabce moravský vrabec na pivě
Suroviny: maso vepřové, celer, mrkev, cibule bílá, česnek, vývar hovězí, pivo černé, sádlo, sůl, pepř
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
25 názorů