Karibské rizoto
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,45 g |
Tuky | 0,36 g |
Vláknina | 3,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Úžasná chuť kořeněné, lehce pálivé rýže a sladkého manga
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2015 20:29
zizala:Pokud bych připravoval krémové risotto italského typu, také bych neproplachoval. Ale já dělal rizoto karibské.
O PH už tu řeč byla - dá se v něm připravovat vše včetně dezertů.
No pro mě je lepší dát vše do PH a mít 2 hodiny čas na nějakou další práci než stát 1/2 hodiny u sporáku a míchat a podlévat atd.
O PH už tu řeč byla - dá se v něm připravovat vše včetně dezertů.
No pro mě je lepší dát vše do PH a mít 2 hodiny čas na nějakou další práci než stát 1/2 hodiny u sporáku a míchat a podlévat atd.
28. 4. 2015 11:48
ta chuť musí být úžasná rizoto také dělám v PHa mám stejnou zkušenost - rizoto je úžasné tím, jak se během přípravy do rýže nasáknout všechny chutě z přísad ale těstoviny jsem nezkoušela, tak někdy také vyzkouším
28. 4. 2015 09:23
cathleen: Jarko, opravdu i těstoviny, zrovna včera jsem měla PH obsazený, tak jsem je vařila v normálním hrnci a nebylo to ono. Dokud jsem nevyzkoušela, neviděla jsem ten rozdíl. Je pravda, že doba vaření je delší, oproti klasickému, ale nic se nerozvaří a tudíž je to o stupeň výše. I z hlediska energie to je v pohodě. Nechci tu Vaškovi dělat diskuzi pod receptem o PH, ale podívej se do diskuzního fóra, tam jsme si s děvčaty vyměňovaly zkušenosti.
28. 4. 2015 08:52
yanull:Jani, opravdu i těstoviny? Myslela jsem (a proto si ho pořizovala), že je PH určen na něco, co je potřeba vařit delším, mírným varem, který chuti pokrmu prospěje - myslím tím to dlouhé vaření (vývary, vařené maso atd.)...to, co se dá s výborným výslekem uvařit za krátkou dobu, do PH nedávám, přijde mi to zbytečné.
28. 4. 2015 08:47
zizala: Jarko, PH je všestranný pomocník, vařím v něm všechny polévky, jak vývary, tak zeleninové, zelňačku, omáčky, dále v něm vařím těstoviny, rýži, makovou nádivku, došla jsem do stádia, že jsem si objednala ještě jeden. Varnou desku budu mít jen asi na bramboráky a smažení řízků
28. 4. 2015 07:27
Rýži arborio neproplachuju, právě škrob v ní obsažený dělá rizoto rizotem. Když vařím rizoto na běžném sporáku, je hotové za maximálně půl hodinky. Čekat tak dlouho by se mi nechtělo Pomalý hrnec nemám, ale měla jsem za to, že je určen na vývary a dušení masa, kdy je potřeba, aby se pomalým vařením všechny chutě hezky zvýraznily. Nebo tomu rozumím špatně?
28. 4. 2015 06:32
Rizoto mám hodně ráda, do Karibiku se nedostanu, tak si ho tímto jídlem aspoň připomenu. Jestli mi zachutná a zavřu zrak, jako bych tam byla +3
28. 4. 2015 01:19
Hmmmmm
27. 4. 2015 22:26
Zajímavé - je vidět, že necestuješ zbytečně, mango mám ráda a v téhle kombinaci to bude fajn
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: rizoto v pomalém hrnci rizoto z pomalého hrnce rizoto arborio rizoto karibské recepty risoto z manga rizoto co do něho dát bezmasé recepty z ph mangove rizoto recept rizoto v ph ph dezerty mangové rizoto rizoto s mangem rizoto v pomalem hrnci recepty rizoto pomaly hrnec karibské risotto zeleninové rizoto v pomalém hrnci rizoto pomalý hrnec recepty ryzoto v pomalém hrnci recept na rizoto
Suroviny: rýže arborio, mango, limetka, cibule šalotka, česnek, zázvor, kmín mletý, koření nové koření, koření oregáno, vývar zeleninový, víno bílé, cukr třtinový, olej olivový, sůl, pepř
Karibské rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzn8
9 názorů