Polévka z čínského zelí a zeleniny
Suroviny
Porce: 3 - (2x - i druhý den)
Nutriční hodnoty
Energie | 2 655 kJ / 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,96 g |
Tuky | 52,42 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 28,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na talíř můžeme s polévkou servírovat (není nutné) třeba i vařenou rýži, vařené kroupy, sražená vejce na měkko, nebo i vařenou čočku a brambor – vše podle chuti a libosti.
Polévku z těchto surovin a v tomto množství jsem vařil pro 3 lidi na dva dny - druhý den je polévka jetě chutnější. Podobně, jako svíčková.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2015 11:23
9. 6. 2015 10:31
Jakékoliv narážky či urážky na tyhle stránky nepatří, totéž můžu říct i o lhaní
9. 6. 2015 10:15
9. 6. 2015 08:21
Mimosa je žlutě kvetoucí voňavý keř (Acacia dealbata), rostoucí všude ve Středozemí a jejím názvem je označován třeba světově známý dort https://ledeliziedipatrizia.wordpress.com/2012/03/...
Prakticky všude, kde se takhle k ozdobě používají žloutky, má pokrm jméno spojené s mimosou http://www.buttalapasta.it/articolo/ricetta-insala... (U zmiňovaného dortu je v těstě použito hodně žloutků a jeden žluťoučký plát je pak rozdrobený na ozdobu podle....hádej, čeho? )
9. 6. 2015 07:05
9. 6. 2015 06:13
K druhej otázke : V poznámke mojho receptu http://www.toprecepty.cz/recept/43154-chrestova-mi... je napísané, odkiaľ recept pochádza. A nechcem byť múdrejšia ako autori knihy. Takže názov receptu je taký ako v knihe.
8. 6. 2015 13:16
8. 6. 2015 12:13
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 34 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 57 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Další recepty
Tématické fráze: polévka z čínského zelí polévka z čínského zelí recept polévka čínské zelí čínské zelí polévka pokrmy z čínského zelí polevka s činskeho zeli čínské zelí čínské zelí recepty recept polévka z čínské zelí recepty z čínského zelí zeleninová polévka čínské zeli recept s čínským zelím rozdíl čínské zelí, pekingské rozdíl mezi pekingským a čínským zelí jaký je rozdíl mezi čínským a pekingským zelím rozdil mezi kapustou a zelim polévky z čínského zelí čínský zelí zeleninová polévka s čínským zelím recept polévka s čínským zelím
Suroviny: zelí čínské, karotka, petržel, bulva celerová, pórek, omáčka sojová, kmín drcený, máslo, mouka hladká, pepř, sůl, bujón slepičí, petrželka zelená, voda
Polévka z čínského zelí a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gP7Z
8 názorů