Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jinak sebekriticky přiznávám, že jsem měla květák trochu víc uvařený než jsem chtěla a pak jsem ho nastrouhala na hrubém slzičkovém struhadle. Tak příště raději moc nevařit a nasekat na hrubší kousky.
Z masa můžeme použít i kýtu, nebo kotletky, pokud je maso libové, můžeme cibuli orestovat na nakrájené uzené slanině. A jinak koření si přidá každý podle svých zvyklostí, já nic nepřidávala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2009 21:51
5. 4. 2009 19:15
5. 4. 2009 16:37
5. 4. 2009 16:34
5. 4. 2009 16:28
5. 4. 2009 16:22
5. 4. 2009 15:09
5. 4. 2009 14:39
5. 4. 2009 14:34
5. 4. 2009 14:31
5. 4. 2009 14:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 13 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 2 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 2 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 2 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 3 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 5 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit z vepřového masa římský hrnec recepty guláš v římském hrnci kotlety v rimskem hrnci maso na květáku vepřové kotlety v římském hrnci maso na bramborách jak zpracovat květak řimský hrnec vše o bramborách vepřové maso recepty recepty pro římský hrnec římský hrnec guláš recepty v římském hrnci co uvařit z květáku co uvařit s vepřového masa recepty z vepřového masa v římském hrnci maso v římském hrnci co uvařitv římském hrnci římský hrnec recepty brambory a maso
Suroviny: brambory, krkovice vepřová, květák, cibule, vejce, olej, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý
Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qE3
11 názorů