Pstruzi s bylinkovými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 8,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 186,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruhy namáčím v másle kvůli synkovi, který nemá rád rybí pach, ale maso je pak i takové měkčí a šťavnatější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2010 05:53
7. 4. 2009 23:18
7. 4. 2009 19:45
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: recepty na pstruhy pstruh recepty recepty pstruh jak dlouho se peče pstruh pstruh pečený s bramborami jak dlouho péct pstruha pstruh s bylinkovým máslem pstruh doba pečení mražený pstruh úprava pstruh s bylinkovým máslem recept jak na pstruhy mražený pstruh recept pstruh celý recept pečený pstruh s bramborami pstruh na rozmarýnu pečený pstruh s bylinkovým máslem pstruh recept dresing k pstruhovi pstruh na bramborach kure s anglickou slaninou
Suroviny: pstruh, brambory, mléko, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka čerstvá, estragon, paprika sušená sladká, sůl, pepř, citron, máslo
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
3 názory