Buřtgulášek z točeňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 618 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 53,42 g |
Vláknina | 22,34 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 103,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2015 19:30
20. 11. 2015 17:38
už jsem přečetla ale také jsem četla příspěvek - tedy komentář od Aničky Kocíkové - majoránku nakonec, zahustí strouhaným bramborem, majoránka a česnek až na konec, ale pytlík červ. papriky - no, nevím, ale je to vaše volba, takže to bude asi u vás dobré, u nás by to asi nebylo ono, ale to už záleží na vaší chuti, že
20. 11. 2015 15:40
20. 11. 2015 15:16
20. 11. 2015 13:26
20. 11. 2015 12:24
20. 11. 2015 10:55
20. 11. 2015 10:20
19. 11. 2015 19:31
19. 11. 2015 19:27
Dělávám velice podobně.Když nemám"točeňák"nahradím např.párkem.Jen majoránku a prolisovaný česnek dávám cca 3minuty před koncem.A aby byl guláš hustější,tak po 10minutách vaření přidám 1 najemno nastrouhanou bramboru a dovařím.
Petra:k té sladké paprice se v tomto receptu přidává ještě lžička pálivé papriky,mě toto celkové množství příjde akorát
31. 10. 2015 11:30
30. 10. 2015 22:17
Máte pravdu, že bez papriky by to nejen že nebylo ono, ale ani by to nešlo Trochu pálivé dávám taky, je to mnohem lepší.
Zkuste třeba příště dát tu majoránku nakonec, nebo část během vaření a část až vypnete plotýnku, třeba poznáte ten rozdíl :)
Sto lidí, sto buřtgulášů, docela bych ten váš ochutnala, ze zvědavosti :)
30. 10. 2015 22:12
30. 10. 2015 13:40
Ostatní je na chuti každého, pro mě např. chybí zahuštění a přebývá česnek.... Ale to je na každém.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 18 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 7 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 8 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 8 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 9 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recept tocenak buřtguláš se se šlehačkou bu?tgul? pouze ze sal?mu naložený salám bramborovy gulas z točenaku buřtguláš ze slovenského salámu šoupni mě ho tam dobrý buřtgulášek točený salám naložený naložený toceny salám točený salám s bramborami recept
Suroviny: brambory, cibule, česnek, salám točený, olej, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, majoránka, voda
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
14 názorů