Buřtgulášek z točeňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 618 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 53,42 g |
Vláknina | 22,34 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 103,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2015 19:30
20. 11. 2015 17:38
už jsem přečetla ale také jsem četla příspěvek - tedy komentář od Aničky Kocíkové - majoránku nakonec, zahustí strouhaným bramborem, majoránka a česnek až na konec, ale pytlík červ. papriky - no, nevím, ale je to vaše volba, takže to bude asi u vás dobré, u nás by to asi nebylo ono, ale to už záleží na vaší chuti, že
20. 11. 2015 15:40
20. 11. 2015 15:16
20. 11. 2015 13:26
20. 11. 2015 12:24
20. 11. 2015 10:55
20. 11. 2015 10:20
19. 11. 2015 19:31
19. 11. 2015 19:27
Dělávám velice podobně.Když nemám"točeňák"nahradím např.párkem.Jen majoránku a prolisovaný česnek dávám cca 3minuty před koncem.A aby byl guláš hustější,tak po 10minutách vaření přidám 1 najemno nastrouhanou bramboru a dovařím.
Petra:k té sladké paprice se v tomto receptu přidává ještě lžička pálivé papriky,mě toto celkové množství příjde akorát
31. 10. 2015 11:30
30. 10. 2015 22:17
Máte pravdu, že bez papriky by to nejen že nebylo ono, ale ani by to nešlo Trochu pálivé dávám taky, je to mnohem lepší.
Zkuste třeba příště dát tu majoránku nakonec, nebo část během vaření a část až vypnete plotýnku, třeba poznáte ten rozdíl :)
Sto lidí, sto buřtgulášů, docela bych ten váš ochutnala, ze zvědavosti :)
30. 10. 2015 22:12
30. 10. 2015 13:40
Ostatní je na chuti každého, pro mě např. chybí zahuštění a přebývá česnek.... Ale to je na každém.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 10 minutami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 11 minutami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 16 minutami
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 17 minutami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 23 minutami
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 2 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recept tocenak buřtguláš se se šlehačkou bu?tgul? pouze ze sal?mu naložený salám bramborovy gulas z točenaku buřtguláš ze slovenského salámu šoupni mě ho tam dobrý buřtgulášek točený salám naložený naložený toceny salám točený salám s bramborami recept
Suroviny: brambory, cibule, česnek, salám točený, olej, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, majoránka, voda
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
14 názorů