Hohenwartské fazole s uzeným
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 10 236 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,55 g |
Tuky | 33,90 g |
Vláknina | 190,89 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 14,33 g |
Sacharidy | 228,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2023 09:49
Fazole jsou dobré, akorát jsem musela prodloužit dobu vaření o 1 hod.
16. 1. 2016 22:20
cecilka:Všechno by se urychlilo.I já to tak jednou udělal.Hlad byl mocnější..
16. 1. 2016 22:19
Martin z TNV:
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke.
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke.
16. 1. 2016 22:06
cecilka:Já taky nemám kaši.Jen to tak vypadá.Fazolky jsou vcelku,měkké,jen ten protlak a zahuštění to tak fajně spojí.
16. 1. 2016 22:03
Martin z TNV:
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.
16. 1. 2016 21:58
cecilka:Jistě to bez tlaku taky půjde.Jen mějte trpělivost s časem.Mě se tyhle tmavé vaří skutečně dlouho.Mám to jídlo rád-jako všechny luštěniny.
16. 1. 2016 21:39
tejaja:....a možno to môže byť skvelé, fazuľovú kašu + údené som ešte ani nerobila, ani nejedla. Skúsim vyskúšať, ale nie v papiňáku, bojím sa ho, raz mi "buchol" , odvtedy ho puužívam ako normálny hrniec, bez pokrievky.
15. 1. 2016 18:28
magdalenka:Doplnil jsem,omlouvám se.Postupně to dáme dohromady.
15. 1. 2016 18:19
Ja by som uvítala hmotnosť fazule. Vďaka.
15. 1. 2016 17:13
Já ty časy trochu upravil.Jiná fazole,jiný čas.Moje zkušenost je s tmavou fazolí taková.Ale je lepší dovařit než rozvařit.Takže OK.
15. 1. 2016 16:58
Tá doba varenia v papiňáku sa mi nezdá. Fazule varím v papiňáku 15 - 20 min a sú mäkké. Ty varíš ešte už mäkkú fazuľu zase v papiňáku ďalších 30 min. Teda spolu 75 minút, teda 1 hod a 15 min. To musí byť z tej fazule kaša.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 5 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 6 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: fazole s uzeným fazole s uzenym recept fazole s uzeným masem pikantní fazole s uzeným recepty na tmavé fazole fazole v papiňáku fazole a dal vařené fazole s uzeným masem testoviny s fazoli a uzenym chorvatsko bílé fazole s uzeným tmava fazole vařime fazole v papinaku
Suroviny: fazole červené, maso uzené, cibule, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr, olej, pepř, tymián, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl
Hohenwartské fazole s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvWw
11 názorů