Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 866 kJ / 2 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,86 g |
Tuky | 167,44 g |
Vláknina | 63,65 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2023 22:55
19. 1. 2016 11:10
18. 1. 2016 17:30
16. 1. 2016 21:07
16. 1. 2016 20:57
16. 1. 2016 18:29
16. 1. 2016 18:23
16. 1. 2016 17:43
16. 1. 2016 17:40
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 45 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 1 hodinou
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 2 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 3 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 3 hodinami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí krk recepty hovězí krk pečený hovězí krk hovězí krček hovezi krk recept hovězí krk příprava hovězí krk na zelenině hovězí krk cena jak pripravit hovězí krk pečený krček hovězí krk pečený na zelenině recepty z hovězího krku hovězí krk na z celeru květákovo celerové pyré recept na hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí veverka recept jak připravit hovězí krk recepty hovězí krk s bramborovou kaší hovězí krk top recepty
Suroviny: krk hovězí, cibule, zelenina kořenová, celer, sádlo, hořčice dijonská, víno červené, vývar, paprika čerstvá červená, koření nové koření, chilli, pepř, brambory, celer, smetana, máslo, libeček čerstvý, sůl
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
9 názorů