Labužnická stehna
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2009 21:55
Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!
28. 4. 2009 21:54
Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka
27. 4. 2009 21:25
Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsobyPoprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.
27. 4. 2009 20:56
Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.
27. 4. 2009 19:54
No to nemá chybu.
27. 4. 2009 19:33
Jani, to vypadá hezky. Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím. Chuťově to bude zajímavé.
Posílám bodíka.
Posílám bodíka.
27. 4. 2009 17:52
Jani, to bude určitě moc dobrý +
27. 4. 2009 15:16
Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní
27. 4. 2009 14:43
Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!
27. 4. 2009 14:18
Janko,dobrý nápad ,co nejdřív vyzkouším ,dám bodík
27. 4. 2009 13:35
....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné....napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka
27. 4. 2009 13:18
Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď?
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 7 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 58 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept kureci stehna bez kosti recepty stehno bez kosti a kuze labužnické kuře labužnické kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže labužnická kapsa pikantni labuznicka stejna zanet kuze stehen klobása gyulai úprava, recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehna bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recept kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty kuchařka stehna recepty kureci stehen bez kosti labuznicka kuřecí kapsa v bramboráku kureci stehna na labuznickou úpravy
Suroviny: stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, koření grilovací, máslo, sůl
Labužnická stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lgnw
12 názorů