Skopové maso a Ia Dárius
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 17,33 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 20,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od přítele. Nikdy nikdo, když jsem ho pak uvařila doma, nedokázal rozeznat skopové od jelena atd. Koření naprosto pohltí veškeré pachy z mas třeba skopového nebo jelenů z říje. Tento recept není složitý na práci, protože se dělá v jednom hrnci, ale na sehnání ingrediencí. Neriskujte se záměnou koření. Vše je o správném poměru a tento je přímo hotová alchymie. Hodí se jak na decentní rodinou slavnostní večeři, tak i na velkou párty. Doplnila bych toto pikantní aromatické jídlo dobrým červeným vínem a ozdobila bych ho rajčaty a pouze zeleným čerstvým salátem. V případě kuřecího masa bych volila jen stehna. Doba varu receptu se pak zvládne za půl hodiny. Hovězí nebo jelení maso potrvá naopak o chvíli déle. Dobrý nápad je , že maso můžeme udusit také navečer, vyndat jen zeleninu, koření a citron a druhý den jídlo jen v klidu dodělat uvedením do varu vývaru a přidáním rýže. Koření poslouží na další i bezmasá jídla. Vydrží nám roky.
Tento recept si zamilujete a začnete jíst skopové maso i když jste ho nikdy neměli na česneku rádi. Dokonale překvapí každého gurmána.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 5 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 25 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 55 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: skopové maso koření na skopové maso vyvar ze skopoveho skopový vývar koření na jehněčího masa vývar ze skopového masa skopové s rýží jehněčí maso recepty skopové maso koření na skopové na maso jake koření na skopového masa skopový salám jaké koření na skopové maso jak uvařit skopové maso recept na skopové maso skopové maso nejlepší recepty skopové maso recept jak uvařit skopového masa doba pečení skopového přírodní jehněčí maso recept
Suroviny: maso skopové, kardamom, bujón zeleninový, koření tandori masala, máslo, pepř zelený, česnek, cibule, petržel, citron, skořice celá, sůl, mrkev, petržel, rýže předvařená
Skopové maso a Ia Dárius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4yQg
0 názorů