Pšeničný kváskový chleba se semínkovou záparou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 534 kJ / 1 801 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 9,65 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 363,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Díky tomu, že jsou semínka i s částí mouky předem spařená (zápara), obsahuje těsto větší množství vody a chleba je vláčný i třetí den po upečení.
Střída má tmavší barvu, lehounce nasládlou chuť a těsto kynulo rychleji, než jindy – také zásluhou zápary.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/psenicny-chleba-se-semi...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2018 20:48
12. 9. 2016 12:03
11. 9. 2016 14:57
7. 9. 2016 14:49
hosta: můžem si dát někdy rande - naučím
7. 9. 2016 14:13
7. 9. 2016 11:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: kváskový chléb recept chléb se záparou chleba se záparou kvaskovy chleba recept kváskový chleb kvaskovy psenicny chleba semínková zápara psenicny kvaskovy chleb recept na kváskový chleba pšeničný chléb recept kváskový chleba-recept pšeničný chléb z kvásku psenicny kvaskovy chleba kváskový chléb recepty chleba z kvásku recept pšeničný chleba recepty kvaskovy chleb z pšeničného kvásku chlebový kvásek zápar chleba z psenicneho kvasku recept na chleba s kvaskem
Suroviny: voda, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnna pšeničná, semínka lněná, slunečnice loupaná, semínka dýňová, semínka sezamová, voda, mouka chlebová pšeničná, voda, sůl
Pšeničný kváskový chleba se semínkovou záparou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q8K0
6 názorů