Moučník Porta Coeli královny Konstancie Uherské
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 835 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,71 g |
Tuky | 79,83 g |
Vláknina | 15,23 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 196,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podrobný popis včetně fotek najdete na webu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2016 17:50
woman: samozrejme si to zaslouzite.ponevadz jsem uz par roku nic tak krasneho spojeneho s historiji a dobrotou neidela
24. 10. 2016 17:27
nanny: Já si to nezasloužím.... ale moc moc děkuji, moc mne těší, že to chutná. Ani nevíte jak. A co se týče mého psaní, tak to je velká záliba, téměř nemoc. A myslím si, že dát k obyčejnému receptu trochu přidané hodnoty ve formě příběhu a protknout to informací a atmosférou, není na škodu, ale sem se to bohužel nevejde, tak raději na webu. Mějte krásný den. Doufám, že vyzkoušíte i Manon Lescaut, je to sladká hříšnice, takže jsem ochutnala jen velmi malinko, ale někdo se během dne postaral o to, že nám celá celičká zmizela.
24. 10. 2016 15:38
Tak jsem vcera upekla obe dorticky,jak Visnovy sad ,tak i Porta Coeli a obe jsou prevyborne,Behem peceni jsem myslela na to co semsi precetla na vasem Webu a vypravela jsem to kamaradcenym detem od kud tyto sladke dobroty pochazi.Byli nadsene nejen z vypraveni,ale kdyz se pustili do dortiku,tak jsem myslela ze je sni oba.U techto receptu uz zustanu,protoze opravdu jsou vynikajici.
23. 10. 2016 15:38
Obávám se, že podle názvu bych tento skvost opravdu nenašla, ale je fakt úžasný!
23. 10. 2016 15:04
hosta: Díky za upozornění, to mne ani nějak nenapadlo, tak to napravíme, protože už víme. Zdravím.
23. 10. 2016 15:02
casino: Tak vegetoval v Předkláštěří? Tak to jste "krajan". Nu, dnes jsem tedy propad ovoce do moučníku řešila strouhaným kokosem.
http://www.woman-today.cz/products/manon-lescaut/
http://www.woman-today.cz/products/manon-lescaut/
23. 10. 2016 12:01
Tiež si myslím...v názve by mohlo byť aspoň slovo "moučník". Názov by mal aspoň trochu vyjadrovať, o čom to jedlo je. Ale to je môj názor, je to na tebe.
23. 10. 2016 10:40
Máš moc hezké recepty, líbí se mi, jen se obávám, že podle sice vtipných a originálních názvů je nikdy nikdo v katalogu nenajde a to je škoda
23. 10. 2016 10:28
Jj, jako bedekr dobré... V Předklášteří jsem nějakou dobu vegetoval...
Ta dortová mouka (viz fotečky) je zajímavá Obyčejně se škrob přidává až do každého těsta vzvlášť
***
Spodní plát na desce neobkresluji, ale (nejen) do koláčové formy uložím plát těsta a válečkem pak přes hranu formy odříznu přebytečné těsto
Ta dortová mouka (viz fotečky) je zajímavá Obyčejně se škrob přidává až do každého těsta vzvlášť
***
Spodní plát na desce neobkresluji, ale (nejen) do koláčové formy uložím plát těsta a válečkem pak přes hranu formy odříznu přebytečné těsto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 23 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 21 minutami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 46 minutami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 46 minutami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 4 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 nejlepších moučníků na plechu: I začátečník může ohromit hosty lahodnou dobrotou
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: královná moučníku,rercept
Suroviny: mouka, tuk hera, cukr moučkový, žloutek, sůl, kůra citronová, šťáva citronová, jablko, mrkev, ořechy vlašské, med, kůra citronová
Moučník Porta Coeli královny Konstancie Uherské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xr3P
9 názorů