Vepřová játra na pivu podle Babicy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 758 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,71 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Není to teda můj recept,ale je to výborný,kdo máte rádi játra a ještě jste to nevyzkoušeli,tak to určitě vyzkoušejte.
My to měli s rýží.
Ještě bych chtěla takovou malou poznámku-veškerá minutka je lepší,když se nechá jakoby připálit,jestli rozumíte.Mám to z dobrého zdroje a je to pravda.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2012 13:15
18. 7. 2009 19:25
3. 7. 2009 13:44
2. 6. 2009 13:15
2. 6. 2009 12:47
2. 6. 2009 12:32
2. 6. 2009 12:18
2. 6. 2009 12:14
2. 6. 2009 11:41
1. 6. 2009 22:11
1. 6. 2009 11:28
1. 6. 2009 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 7 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: vynikající vepřová játra babica kuřecí játra vepřová játra recepty pohlreich vepřová játra hořká játra vepřová játra recepty recepty od babicy kuřecí játra na pivu kuřecí játra na pivě hořký guláš nahořklá játra veprova jatra recept buřty na pivu vodochodský hořké játra recepty babici pokrmy na pivu recepty od babici výborná vepřová játra vepřová játra jako minutka veprova jatra,babica
Suroviny: játra vepřová, cibule, mouka hladká, pivo světlé, petrželka, sůl, pepř, olej
Vepřová játra na pivu podle Babicy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8Dw
12 názorů