"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si "bezmasý tatarák" vychutnáte na horké topince s česnekem, ale bude výborný i s krajíčkem čerstvého chleba.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 886 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,72 g |
Tuky | 41,11 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 20,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2023 23:51
Zajímavá obměna klasického masového tataráku
7. 3. 2019 20:58
81zita: Děkuji za zprávu..a doufám, že budou chutnat všem...
7. 3. 2019 20:37
Je skvělý, právě jsem ho dodělala na zítřejší oslavu :) Jen jsem nesehnala tvarůžky, tak jsem je nahradila "Syrečkem" od Madety a i tak je to moc moc dobré :)
6. 8. 2018 07:01
Zdenka1: Zdeni mám velkou radost, že všem chutnalo.. Děkuji za zprávu..
5. 8. 2018 15:11
Realizací Tvého receptu jsem udělala rodince velkou radost. Tvarůžky jsme měli přímo z Loštic, hořčici jsem dala ruskou, tak již nebylo potřeba nijak kořenit. Super recept Moc za něj děkuji
29. 10. 2017 19:41
mika59:
19. 10. 2017 14:37
Anna Kocikova: Ivace64: Děkuji..
18. 10. 2017 18:51
mika59: včera jsem taky měla syreček chvíli v chladu a pak se výborně krájel. Dělám to vždy, když tyto sýry strouhám, takže bezva nápad Miládko a asi vyzkouším s tím, co doma mám taky
15. 10. 2017 14:52
Anna Kocikova: tak to je super vychytávka, to by mě nenapadlo
15. 10. 2017 13:24
MňamTo teda musela být voňavá dobrotaSýry podobného typu se velice dobře strouhají na struhadle potřeném olejem
15. 10. 2017 00:38
Eja57:
Jj, měl jsem na mysli originál v konzumní zralosti.
No, je to podobné jako porovnávat Gorgonzolu a Nivu, že
mika59:
Vyfoceným německým "camembertem" se mnohé vysvětluje. Diky a nedělám si srandu
Frantiska:
"Ujíždím" na Camembertu který když ho rozkrojím tak má tendenci drhnout mi
Jj, měl jsem na mysli originál v konzumní zralosti.
No, je to podobné jako porovnávat Gorgonzolu a Nivu, že
mika59:
Vyfoceným německým "camembertem" se mnohé vysvětluje. Diky a nedělám si srandu
Frantiska:
"Ujíždím" na Camembertu který když ho rozkrojím tak má tendenci drhnout mi
14. 10. 2017 22:53
Eja57: Děkuji...
14. 10. 2017 21:02
casino: Já s Vámi souhlasím napůl... dobře uzrálý originál Camembert nenastrouháte za žádných okolností ( leda z mrazáku), ale sýr designovaný na obalu jako Camembert z lednice nastrouháte v pohodě.... Já bych spíš měla problém s kvalitou běžně prodávaných tvarůžků....přivezl mi onehdá kamarád přímo ze zdroje a ty byly.....
Ale fotka s prominutím jako obvykle k sežrání a moc pěkný recept, dala bych si...
Ale fotka s prominutím jako obvykle k sežrání a moc pěkný recept, dala bych si...
14. 10. 2017 18:21
Frantiska: No když je v teple tak to asi nejde, ale ztuhlý jde krásně....
14. 10. 2017 18:14
mika59: ja věřím, že šel strouhat :) jenom teda většinou jsem ho měla opravdu hodně měkký.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Mňamka
Přidáno před 3 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 4 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
zakovazitus uvařila před 16 minutami
Rýžový nákyp
Lokomotiva uvařil před 21 minutami
Segedínský guláš
Mortishia uvařil před 38 minutami
Pečené ziti
Moanka uvařila před 53 minutami
Katův šleh
AnulkaB uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
aknelkad uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
JanaDordov uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
mikii uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Semifinále MasterChef Česko 2023 nabídlo spoustu nečekaných chyb, slzy dojetí i neuvěřitelný krok v rozhodující okamžik
Jak připravit sýrový tatarák? Potřebuje pořádně ochutit a nejlepší je s topinkami
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: tatarák ze syrečků tatarák z tvarůžek tatarák z tvarůžků sýrový tatarák tvarůžkový tatarák recept tatarský biftek z tvarůžků tatarák z tvarůžek recept recept na tvaružkový tatarák tatarak s tvaruzek tatarák ze syrečků-recept recepty z tvarůžek recepty tvarůžkový tatarák recept tatarák z olomouckých tvarůžků recept tvarůžkový tataráček tvarůžkový tatarák s camembertem tatarák z hermelinu tatarák ze syrečků recept tatarák z tvarůžků s pivem tvarůžkový tatarák tatarák z syrečků
Suroviny: sýr tvarůžky kulaté, sýr camembert, cibule červená, cibulka jarní, olej, hořčice, kečup pikantní, pivo světlé, paprika sušená sladká, chilli, sůl, pepř mletý
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAKl
21 názorů