Šunkové smotky, plněné mozzarelou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,80 g |
Tuky | 18,81 g |
Vláknina | 0,54 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 6,57 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2018 12:47
2. 2. 2018 07:29
1. 2. 2018 23:00
1. 2. 2018 20:55
1. 2. 2018 20:54
1. 2. 2018 20:51
Prý:
"Pyré je kulinářský výraz pro jemně zpracovanou hmotu, která vznikla jako výsledek šlehání, drcení, mixování, rozmělnění, pasírování, kvedlání nebo šťouchání " neplést se šťouchanými bramborami.".
31. 1. 2018 11:27
31. 1. 2018 11:13
maris:
Asi míříte na brambory, že?
No, autorka ale nepíše s jakou, či jakým...
Kaše klidně jáhlová...
Pyré třeba hruškové...
31. 1. 2018 10:03
Jinak dobrá rychlovka
30. 1. 2018 22:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Další recepty
Tématické fráze: sunkovy aspik na plech bulky s mozzarelou strouhaná mozzarella smotky s kuřecím masem sunkove rolky s mozzarellou jak? je rozd?l mezi mozarelou a zotarelou plněné těstoviny šunkou mozzarella se šunkou co s mozzarelou šunkové balíčky plněné šunkové rolky s mozzarelou recepty s mozzarelou plněné těstoviny plněné mozzarellou a šunkou rozdíl mezi kaší a pyré
Suroviny: šunka, křen, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, sýr mozzarella strouhaná, máslo
Šunkové smotky, plněné mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ppjm
10 názorů