Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvasové langoše (třeba s "medvědem")

Křupavé kynuté smažené placky, tedy langoše, jsou tradičním občerstvením na různých kulturních akcích nebo i na koupalištích. Snadno si je však můžeme připravit i doma. Tyto jsou z pšeničného rozkvasu s drobně krájenými lístky medvědího česneku.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2018 14:51

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie8 229 kJ / 1 967 kcal
Bílkoviny61,00 g
Tuky23,75 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 4,86 g
Sůl12,13 g
Sacharidy369,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: langoše s kvasem langoše 450g

Suroviny: voda, mouka hladká, mouka hladká, voda, smetana, sůl, soda jedlá, česnek mědvědí

TopRecepty.cz

Kvasové langoše (třeba s "medvědem")

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jmN5