Plzeňský karbonát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,63 g |
Tuky | 114,58 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 38,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2011 12:08
Tak to je moje parketa. Pivíčko dává šmak ale jeho pacguť zaniká a viniká vše dobré . Kdo někdy někde říká, že to není pro děti kvůli alkoholu, asi nechodil do školy, protože by musel vědět, že alkohol se RYCHLE odpaří při zvýšené teplotě.Toto je moc dobré + bodík 4.
8. 12. 2011 15:43
tato dobrota i skvěle vypadá
7. 12. 2011 23:06
+
6. 12. 2011 22:48
Dělala jsem podle trochu jiného receptu - http://www.czechtourism.cz/ochutnejte_ceskou_repub..., ale je to prostě dokonalé...
Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...
Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...
11. 7. 2009 14:44
Marispřesně to je ten důvod proč s tím tak ráda vařím
11. 7. 2009 14:35
mirco, díky. S vínkem vařim hodně často - dobrý důvod otevřt lahvinku , ale to pivo jsem si moc neoblíbila
11. 7. 2009 14:00
Maristo je nádhera.Ty ale umíš navnadit k jídlu.A to piviště v pozadí.Máš boďku.Já jsem zase pravý opak-jak jde někam vínko,pivo,či jiný alkohol tak jdu do toho,no a tudíž jde tento recept i díky tobě do oblíbených
11. 7. 2009 13:36
Přiznám se, že s pivem nevařím ráda, protože mám pocit, že po něm v jídle zůstane hořkost, ale tady ho je celkem málo a je to moc dobré, dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čaj z podbělu pomůže proti kašli a zahlenění. Na přípravu je jednoduchý
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: plzen.rozhlas.cz recepty plzen.rozhlas.cz hovězí váleček plzeňský guláš rozhlas.plzen.cz recepty karbonáty na smetaně rozhlas.plzen.cz hovězí váleček recept hovězí váleček recepty plzeň.rozhlas.recepty rozhlas.plzeň.cz. recepty plzen.rozhlas.cz-recepty hovězí zadní váleček plzenský guláš recept plzenskyrozhlasrecepty rozhlasplzen/recepty rozhlas plzeň-recepty recepty c.z. hovězí maso váleček karbovat
Suroviny: hovězí zadní, párky, olej, máslo, cibule, mouka hladká, pivo světlé, paprika sušená sladká, bobkový list, pepř
Plzeňský karbonát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7m
8 názorů