Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,18 g |
Tuky | 33,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 2,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2020 14:48
Lenunka: Měla jsem 8 ks.
13. 1. 2020 10:33
kolik je z té ryby prosím karbanátků?
12. 1. 2020 17:58
casino: Toto byl můj první pokus a dopadl velmi dobře, bylo to opravdu dobré. Ty zeleninové karbanátky zkusím, děkuji za tip.
12. 1. 2020 15:15
Zajímavé...
Podobně by asi šly dělat i jiné jemné (zeleninové) karbanátky, že
Podobně by asi šly dělat i jiné jemné (zeleninové) karbanátky, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 2 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 3 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 3 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 3 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 4 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 5 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Suroviny: treska, máslo, sůl, pepř, vejce, strouhanka, strouhanka, olej, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, citron, hořčice dijonská, sýr parmazán strouhaný, mléko, petrželka
Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGmj
4 názory