Bůček předem vařený a pečený
Jak proměnit kousek vepřového masa v neskutečnou delikatesu? Zkuste tento recept a připravte si lahodný a šťavnatý bůček a k tomu i výborný vývar, který lze použít jako základ polévek či omáček.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 551 kJ / 3 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,81 g |
Tuky | 323,01 g |
Vláknina | 9,63 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 50,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Při vaření bůčku můžeme dát do vody i kořenovou zeleninu. Bude z toho výborný vývar. Jen po vytažení masa ho necháme zchladnout a sebereme přebytečný tuk. Zbude nám výborný základ na jakoukoliv polévku nebo omáčku. Množství surovin je orientační, dochucení záleží na vlastní chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2023 21:49
22. 2. 2022 12:08
6. 9. 2021 16:49
27. 1. 2020 12:26
27. 1. 2020 08:12
26. 1. 2020 23:49
21. 1. 2020 23:10
21. 1. 2020 00:50
20. 1. 2020 23:16
20. 1. 2020 23:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 24 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar, ať už zeleninový nebo masový, dovede vylepšit různá jídla a určitě se v kuchyni neztratí. Hodí se nejen do polévek a omáček
Jak zbavit maso nežádoucího tuku? Máme pro vás 4 tipy
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: vařený buček marinovany vařený bůček v alobalu pomalu vařený bůček peceny bucek v alobalu pečený bůček předvařit marinovaný vareny bůček bůček vařený a pečený v troubě veprovy bucek vareny i pečený v troubě vereny peceny bucek vaření z bůčku nízký bůček recept ovařený pečený bůček pozvolna pečený bůček s medem vařené koleno a bůček recept vařený buček marinovany v alobalu česnek paprikový pečený bůček z papiňáku bůček 12 hodin v troube recepty vepřový bůček vařený ma se bucek pred pecenim povarit vařený buček do alobalu
Suroviny: bůček, cibule, česnek, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, olej, med, omáčka sojová, hořčice, paprika sušená sladká, česnek sušený, paprika sušená pálivá, sůl, pepř mletý
Bůček předem vařený a pečený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zZyy
10 názorů