Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 3,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2020 13:31
Eja57: Ne ne, nemá to žádný důvod, můžou se použít samozřejmě i čerstvé, ale v konzervě mám vždy po ruce.....
7. 6. 2020 10:35
Nino, to, že použiješ žampiony z konzervy a ne malé čerstvé má nějaký zvláštní důvod?
( a možná do názvu přidat v PH....)
Ale samozřejmě
( a možná do názvu přidat v PH....)
Ale samozřejmě
7. 6. 2020 10:26
RubyRom: Moc děkuji Romanko
6. 6. 2020 08:51
Opět skvělý pokrm a krásná prezentace
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 8 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 23 minutami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 37 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 50 minutami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 1 hodinou
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: kuře, žampióny, rajče, víno portské, kečup sladký, cukr třtinový, omáčka sojová, česnek, tymián čerstvý, paprika, cibulka jarní, sůl, pepř, škrob kukuřičný
Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7L
4 názory