Pudink s příchutí černého bezu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 557 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,16 g |
Tuky | 7,62 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 58,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bezový odvar lze zmrazit a podle chuti uvařit bezový pudink třeba na vánoce
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2022 15:53
Snažím se vařit ze sezonních surovin, tak už výluh necpu do mrazáku
Předefčírem jsem si pochutnal po prvé, dnes navařeno ze dvou pudinků
Nad polovinou porcí jsem zlomil citronovou kůru a nad receptem pro letošek hůl; škoda, že u nás už kozičky odkvétají...
31. 5. 2022 09:03
5. 6. 2020 11:36
5. 6. 2020 10:37
Jj, to by mohlo být ono
Použil jsem jakýsi levný, neznačkový pudink který používám na pečení...
...akorát mě překvapilo, že ve složení je uvedený kukuřičný a ne násobně levnější bramborový škrob...
5. 6. 2020 07:22
4. 6. 2020 21:57
Zajímavé...
Možná tuto specifickou vůni vnímáme rozdílně...
Opravdu jsem mléko aromatizoval pouze třemi květy a povařil krátce (odhadem pouze 3 minuty) a přišlo nám to tak akorát
No, je to zajímavé, že
Děkuji za fotečku
4. 6. 2020 19:33
Varila som asi 7-8 min, možno som mala dlhšie. Jemnučkú príchuť bolo cítiť, ale veľmi málo. Po varení v mlieku bolo cítiť aj chuť aj vôňu, ale po pridaní pudingu sa to zjemnilo. Ak by som robila druhý raz, pridám viac kvetu a dlhšie možno povarila. V každom prípade je to zmena.
3. 6. 2020 22:15
3. 6. 2020 21:20
Někde začíná kvést, někde je v plném květu, někde odkvétá...
No, nejvyšší čas odzkoušet, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 11 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 20 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 21 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 26 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 26 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 28 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: pudink vanilkový, mléko, cukr, květy černého bezu,
Pudink s příchutí černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwoY
9 názorů