Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2020 12:37
Pasha: Proc maso delas na sadle, je vele tucne samo osobe a v zadnem pripade uz dalsi tuk nepotrebuje
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
13. 6. 2020 10:37
Tak výška by měla být tak kolem 5 centimetrů. Ostatní rozměry už jsou na vás, tak aby vám to padlo jako 1 porce. Recept zkopírováný nemám, to maso je drahé, já ho dostal jako dárek, také bych si ho jinak nemohl dovolit. Fotky hotového pokrmu mám a dodám je jen co je najdu. Dělal jsem to před delší dobou, jen jsem odkládá přidání receptu, ale chtěl jsem se s vámi podělit o tuhle dobrotu.
13. 6. 2020 10:14
jan.alois:
13. 6. 2020 09:51
Mám vsazený euro jackpot. Tak se modlete . A třeba si dáme Wagyu cca 5- 7 litrů za kilčo. Pozvu Eja 57 ,ivulinka,bofinka,a casino a dáme si opečený tuk sem tam s kousky masa.
13. 6. 2020 07:10
casino: no tohle vypadá na hodně dobré využití tintili
13. 6. 2020 07:01
Pro ffšechny případy jsem si uložil totok: https://www.stejkshop.cz/obchod/ribeye/wagyu-rib-e...
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že
13. 6. 2020 00:00
"Steak deL grande" https://www.youtube.com/watch?v=rq-nNfUrgNc
12. 6. 2020 23:20
12. 6. 2020 21:29
Eja57: to se asi nedozvíme, autor tu kostku nejspíš viděl jen na netu
12. 6. 2020 21:27
Fotka je zkopírovaná z netu a je na smazání. Má to cenu ji sem dávat jako hlavní? Spíš by nás zajímala fotka hotové steaku. Tu asi nemáte, viďte.
12. 6. 2020 20:43
Mohu se zeptat na rozměry těch kostek ? š x v zejména..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 8 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 8 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky
Vrtule1980 uvařila před 4 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Bajja89 uvařila před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Bajja89 uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
Tamaraw uvařil před 4 hodinami
Fazolový guláš
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 4 hodinami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 4 hodinami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 5 hodinami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Kam se v Praze vypravit za nejlepší zmrzlinou? Otestovali jsme, kde mají největší kopečky i nejzajímavější příchutě
Pět znamení horoskopu, která milují jahody: Lvi překvapí křehkým koláčem s jahodami, Berani klasickým koktejlem
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, máslo
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
11 názorů