Dipy z nivy, křenu a bylinkového kečupu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 644 kJ / 2 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,29 g |
Tuky | 162,16 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 7,66 g |
Sůl | 19,53 g |
Sacharidy | 77,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: sýr niva, smetana zakysaná, cibule červená, česnek, sůl, kečup sladký, majonéza, bylinky, omáčka worcesterová, okurky sterilované, cibule, jogurt, smetana zakysaná, majonéza, křen strouhaný, pepř
Dipy z nivy, křenu a bylinkového kečupu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OAN
0 názorů