Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 1 267 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 2,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 16 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 3 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 6 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 6 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 6 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 6 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 7 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak připravit nejlepší jahodové knedlíky. Oblíbené recepty z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Suroviny: kost hovězí morková, vejce, máslo, libeček sušený, bujón, pepř, směs na jáhlovou kaši, vývar hovězí
Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzgN
0 názorů