Játrový krém
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,73 g |
Tuky | 37,49 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 29,51 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 48 minutami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 50 minutami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 15 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 17 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 1 hodinou
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 10 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 10 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 11 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 11 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 11 hodinami
Dýňové knedlíčky
HankaSz uvařila před 13 hodinami
Rychlé zapečené chleby
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr
Dvojctihodné koláčky podle receptu Jiřiny Bohdalové: Voní máslem a povidly a vydrží dlouho vláčné
Další recepty
Suroviny: máslo, mouka hladká, cibule, játra kuřecí, pepř, česnek, vegeta, petrželka, libeček, vývar
Játrový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXP5
0 názorů