Salát tří čoček
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 009 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,88 g |
Tuky | 127,23 g |
Vláknina | 79,24 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 3,84 g |
Sůl | 9,56 g |
Sacharidy | 172,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 12:03
Eja57: Evička, to dlhé namáčanie je práve kvôli tej krátkej tepelnej príprave, praženiu. Vody vrávím málinko, len aby to neprihorelo.
25. 3. 2021 11:40
Já nad tím receptem pořád přemýšlím, že to bude moc. dobré o tom nemám pochybnost. Ale... tomu namáčení ne úplně rozumím. Belugu ani červenou nikdy nenamacim, a zelenou, hlavně Puy, taky ne. Všem stačí tak 20 minut, červené i 15....Ja bych dala najednou zelenou a Belugu a tak po 5 minutách přidala červenou, vody jen tak akorát. Ale je v tom nějaká finta kterou jsem asi nepochopila?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 11 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 48 minutami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 1 hodinou
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Samosběry jahod začaly: Nejlevnější jahody seženete za 60 Kč/kg u Kolína. Sbírá se ale už i na Moravě
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Suroviny: čočka červená, čočka černá, celer řapíkatý, rajče cherry, polníček, slanina uzená, sýr tvrdý, olej olivový, saturejka, hořčice dijonská, omáčka sojová, ocet vinný bílý, pepř, sůl
Salát tří čoček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKZW
2 názory