Výborná povidlová buchta
Suroviny
Porce: na 1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 12 410 kJ / 2 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,84 g |
Tuky | 119,14 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 423,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě doporučuji, je to jednoduchý recept a je opravdu výborná. U nás už nic nezbylo. Napište pak, jak chutnala. Přeji dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2021 19:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 4 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 23 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 3 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 3 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 5 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 5 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 15 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 16 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krystal, mléko, máslo, vejce, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo, švestky
Výborná povidlová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WLV
1 názor