Zapečené housky / Aneb co se starším pečivem
Zbylo vám pečivo? Nabízíme jednoduchý recept na perfektní využití starého pečiva. Rychle vykouzlíte svačinu či večeři. Stačí doplnit zeleninovým salátem a už si můžeme pochutnávat. Křupavé, syté a navíc s pořádnou vrstvou zapečeného sýra.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 575 kJ / 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,60 g |
Tuky | 43,49 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 621 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 1,97 g |
Sacharidy | 10,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Housky tím, že jsou celé obalené v ochucených vejcích, jsou nasáklé a přitom křupavé. A spotřebujeme pečivo, které už by bylo nepotřebné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 14 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 3 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 6 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 7 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 8 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 8 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: houska, vejce, slanina anglická, sýr gouda, rajče, mléko, česnek sušený, koření oregáno sušené, sůl, pepř mletý
Zapečené housky / Aneb co se starším pečivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mL99
0 názorů