Vepřová plec po venkovsku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,76 g |
Tuky | 42,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Původně jsme tento pokrm doma připravovali z naporcovaného králíka, ale zdroj domácích králíků vyschnul a předražené vychrtlé veverky z marketů nemá smysl kupovat.
Další odzkoušené varianty jsou z telecího a krůtího masa.
My jsme zvyklí to servírovat s těstovinami, ale takový karlovarský knedlíček by tomu slušel taktéž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 16:05
Vyzkoušeno a mohu jen doporučit
20. 2. 2022 10:36
Marie Svarcova: já jak můžu někam nalejt pivo nebo víno tak ho tam vrznu
20. 2. 2022 09:34
dělám podobně jen s troškou wocesteru místo vína . Pěkný recept i foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 23 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 57 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 2 hodinami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, hříbky sušené, víno bílé, petrželka, máslo, sádlo, mouka hladká, bazalka čerstvá, pepř, sůl, těstoviny
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
3 názory