Salát a la Tabouleh s pečeným kuřecím prsem a tzatziki
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 487 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,71 g |
Tuky | 36,16 g |
Vláknina | 14,96 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 152,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2023 07:46
8. 8. 2022 18:08
8. 8. 2022 17:44
8. 8. 2022 17:39
Každý kdo ochutnal pravé řecké tzatziky ví,že Řekové používají ten nejtučnějši jogurt, něco jako naše kysaná smetana. Z jogurtem 0 procent byste určitě neuspěl.
8. 8. 2022 11:38
A i chutnat. Já tedy nedávám česnek.
8. 8. 2022 11:06
Zde dve vystizne fotografie, "hodne zelene", malo bulguru, prakticky original toho libanonskeho.
6. 8. 2022 09:27
5. 8. 2022 16:09
Jen malá poznámka, podle fotky je to kuskus s petrželkou a rajčaty, rozhodně ne tabouleh. Množství petržele je tam zásadní, tady je jí opravdu málo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 22 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 10 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 14 minutami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 21 minutami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 26 minutami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 47 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 1 hodinou
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 1 hodinou
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, olej, sůl, pepř, kuskus, sůl, citron, petržel, rajče, máta, okurka čerstvá, jogurt řecký, sůl, pepř, česnek, kopr
Salát a la Tabouleh s pečeným kuřecím prsem a tzatziki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Oy6
Tabbouleh
tajja
Hodnocení receptu je 4,8 (10×)