Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy
Masové koule z mletého masa zná snad každý. Tyto jsou však ale obohaceny o překvapení. Uvnitř koule se skrývá růžičková kapusta a celá koule je ještě zabalená do plátků lahodné anglické slaniny. To vše pak dokřupava upečete v horkovzdušné fritéze.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 173 kJ / 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,47 g |
Tuky | 54,10 g |
Vláknina | 7,91 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 21,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Masové koule jsou moc dobré i druhý den po studenu, nakrájené na tenké plátky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2024 20:49
18. 2. 2024 18:56
17. 2. 2024 22:21
HF mám menší,jen 3,2 l.Vejdou se mi do ní 2-3 porce.Tyto koule měly v průměru cca 9 cm a bylo to opravdu syté.Stačila mi jedna a manželovi 1 a půl
Maruško u nás jede HF 3 krát v týdnu,takže já nelituji že ji mám
16. 2. 2024 20:40
25. 9. 2023 18:36
23. 9. 2023 13:23
5. 5. 2023 20:38
4. 5. 2023 22:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 18 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 2 minutami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 1 hodinou
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 4 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 6 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 6 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Mražená zelenina a horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak mít zeleninu během chvilky na stole
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, mléko, koření do mletého masa, slanina anglická, kapusta
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRZj4
Masový nákyp s růžičkovou kapustou
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,6 (7×)