Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Šťavnaté kuřecí stehno, naložené přes noc v podmáslí, obalené v mouce se směsí koření a usmažené do křupava, podávané s lehce štiplavým zelným salátkem. Oběd, který stoprocentně sklidí úspěch u vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 349 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,20 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 79,40 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 437,17 g |
Postup přípravy
-
TIP Nakupujte potraviny s logem kvality a hrajte o 3× Škoda Karoq na rok a tisíce dalších cen! Více informací na akademiekvality.cz.
-
TIP
Věděli jste ale, že se zelí dá použít i v dezertech? Stačí ho nastrouhat, přidat skořici, jablka a máte výbornou sladkou svačinku!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2023 08:55
maso naložené v podmáslí nebo jogurtu je krásně pak šťavnaté a velmi dobré, používám i na jiné druhy masa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 45 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 46 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 54 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 3 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 3 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, podmáslí, mouka hladká, česnek sušený, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, majoránka, zelí červené, křen, ocet, cukr, sůl, pepř mletý, olej
Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkm8w
1 názor