Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Candát je považován za jednu z nejkvalitnějších a nejchutnějších ryb. I zapřísáhlí milovníci mořských ryb musí před jeho kvalitou smeknout. Rychlou a jednoduchou úpravu této ryby jen podtrhne luxusní smetanová omáčka s liškami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 060 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,82 g |
Tuky | 88,42 g |
Vláknina | 10,13 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 22,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kamarádky, jejíž syn je myslivec a rybář.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2023 15:54
28. 11. 2023 14:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 15 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 18 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 7 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 10 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 11 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 12 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 12 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
Další recepty
Suroviny: candát, citron, sůl, pepř mletý, solamyl, máslo, houby lišky, máslo, kmín celý, pórek, víno bílé, smetana ke šlehání
Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKkm
2 názory