Jahodovo-čokoládová bábovka
Bábovka je jeden z nejoblíbenějších moučníků na našich stolech. Tato, z našeho receptu, je dobře upečená, na povrchu zlatavá a uvnitř skrývá kousky ovoce a čokolády. Přesně taková, ke které chcete hrneček s kakaem nebo kávou.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 17 150 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,97 g |
Tuky | 162,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 563,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Záleží jestli použijete ovoce čerstvé nebo mražené, v obou případech ovoce "osušte" z přebytečné vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2024 09:45
23. 2. 2024 09:19
22. 2. 2024 20:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 25 minutami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 28 minutami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 49 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 1 hodinou
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 2 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 3 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 4 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: vejce, mléko, olej, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, rum, čokoláda, jahody, mouka hrubá, tuk
Jahodovo-čokoládová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRYq
3 názory