Přílohové halušky
Pokud potřebujete rychle hotovou a jednoduchou přílohu, nabízíme vám recept na tyto "halušky". Stačí jen tři suroviny a pár minut práce a budete mít přílohu k masu. Hustotu těsta upravíte množstvím přidané mouky podle velikosti vajec.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 565 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,54 g |
Tuky | 16,02 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 34,25 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2024 14:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 12 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka hladká, sůl
Přílohové halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADM37
1 názor