Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem

Pokud máte rádi cheesecaky, zkuste upéct pistáciový. Je voňavý, příjemně sladký tak akorát a velice jemný. Pistácie v něm na chuti určitě poznáte. Ať ho podáte s kopečkem šlehačky ke kávě, nebo jen tak na chuť, jistě si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 60 min - bez doby chladnutí moučníku

100 min (40 min příprava + 60 min tepelná úprava, - bez doby chladnutí moučníku)

22. 4. 2024 12:44

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 118 kJ / 4 330 kcal
Bílkoviny80,57 g
Tuky328,48 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 797 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy257,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

23. 4. 2024 07:48

Marie Svarcova: :-8 hmmm...byl, Maruško! Jemný, ne přeslazený, oříškový, prostě mňam:-!

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 4. 2024 20:03

:-)<3:yes::yes: určitě výborný :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka mandlová, mouka ovesná, cukr moučkový, máslo, vejce, mascarpone, jogurt bílý, cukr, vejce, vanilka, pistáciová pasta

TopRecepty.cz

Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNQrz