Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí langoše

Langoše jsou dominantou stánků s občerstvením, ale tuto smaženou dobrotu si můžeme připravit i doma. Díky jogurtu je těsto vláčné a nenasaje příliš tuku. Křupavé placky podáváme dochucené česnekem a kečupem. Povrch posypeme strouhaným sýrem.

Hodnocení receptu je 5,0 (283×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby kynutí

50 min (40 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

10. 1. 2010 10:41

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 984 kJ / 1 669 kcal
Bílkoviny57,00 g
Tuky21,20 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy305,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto langoše mám od své maminky, jsou výborné a hlavně nejsou mastné, díky jogurtu nenasají tolik oleje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mates

21. 2. 2011 17:31

ahojte :-) dělala jsem včera, jsou fantastické a navíc rychlovka, tak tak jsem stihla obracet v tuku :-D hehe, až jsem se u toho zapotila. hehehe
Kdybych mohla dát více než jeden bodík dala bych- opravdu mňamka :-8

suslajda suslajda

5. 2. 2011 15:00

:yes::yes::yes:+1

koky- koky-

5. 2. 2011 14:59

Ahoj jsem ráda že chutnali;-) Já jich mám také kolem 8-10 spíše většinou těch 10,záleží jak silné jsou no:-) Tak přeji dobrou chuť a děkuji:-)

marunda marunda

5. 2. 2011 14:52

koky, moc dobré, už jsem zkusila. Z jedné várky jsem jich měla tak 8ks. Všem moc chutnaly. Jsou jednoduché a rychlé. A určitě ještě budu dělat.:yes: Přidala jsem foto.

RencaD

15. 1. 2011 21:02

Jsou výnikající:-:-)!Né jako ty ze stánku - plné oleje:-((

Renatka4

14. 1. 2011 18:26

:yes:

Kája M.

29. 11. 2010 23:15

hrozně jsem se dnëska přecpal, manzelka objevila Tvuj recept, byly proste neodolatelny. au moje brisko :-((

xanny

1. 11. 2010 20:49

Dnes byly na večeři, těsto jsem zadělávala taky v domácí pekárně (povedlo se ), při tvarování placek jsem využila rady tchýně a místo mouky jsem na pracovní desku dala trošku oleje - doporučuji, výsledek je - vlastně byl - skvostný :-p:-*, posílám další bodík :yes::yes::yes:

Monika

4. 10. 2010 14:24

Včera jsem zkoušela poprvé dělat langoše a byly chuťově moc dobrý, ale jsem začátečník;-), tak bych se chtěla zeptat , při smažení se mi nechtěli smažit uprostřed, nevíte čím to je.Jak dlouho se langoš asi na pánvičce smaží?díky moc

koky- koky-

2. 9. 2010 11:23

česnek: Tak ty jsem ještě neviděla,ale samozřejmě věřím a taky souhlasím s tím,že mražené a k tomu kupované to asi není moc dobrý:-// Já spíš raději tu domácí kuchyni,není nad vlastnoruční domácí výrobu:-D;-)

česnek

2. 9. 2010 10:32

koky ,langoše se prodávají mražené ,a od nowaca a ještě jiná firma taky dělá ,ale nedoporučuji jsou to slabé placky a tvrdárna,akorát vyhozené peníze,neni nad domácí:-)

koky- koky-

4. 6. 2010 11:01

Myslím,že jste se určitě rozhodla správně,raději bych je také smažila vždy čerstvé.Ono když si člověk veme,tak třeba ani v dnešní době všelijakých mražených jídel se mražené langoše nikde neprodávají.A myslím že výhoda u těchto langošů je,že dlouho netrvají ;-) A já také ještě jednou děkuji:-K

Marcela

4. 6. 2010 10:21

Moc děkuji za radu;-).měla jsem taky pochybnosti o tom zmrazování,proto jsem se ptala.takže radši budu smažit,než aby mi to mražené hodili na hlavu:-O;-(.ještě jidnou moc děkuji:-K

koky- koky-

3. 6. 2010 13:48

Ahoj,tak nejdříve předem moc děkuji za pochvalu a sem ráda,že u vás tak uspěli.A teď k tomu mrazáku,pokud myslíte zamrazit už osmažené langoše,tak mám pocit že už to nebude ono(jako třeba s pizzou mraženou),jednou jsem je chtěla v mikrovlnce ohřát a už byly takové vyschlé nic moc.A pokud by se rozmrazovali,tak mám pocit že už budou takové určitě divné,možná bych to jen zkusila s jedním ho zamrazit a podle výsledku by se vidělo.Ale myslím si,že langoše bych asi já osobně nezamražovala,už nebudou tak nadýchané a dobré jako čerstvé;-) A ještě jednou děkuji za vyzkoušení a pochvalu:-K

Marcela

3. 6. 2010 09:21

Chtěla bych se zeptat,jestli je můžu dát na mražák.za poslední týden jsem už dělala dvakrát:-p.rodině moc chutnalo:-)).dokonce jsem si šplhla i u tchýně;-)!ale budeto stejně dobré i z mražáku?:-//děkuji:-K.dcera si na to dala marmeládu a syn švestkové povidla.bylo to taky moc dobré:-p.šikulka maminka:-K

1 11 12 13 14 15

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: langoše dobré těsto recept langoše recept na langoše langoše recept langoš recepty na langoše dobré recept langoše langoš recept těsto na langoše recept na langoše bez droždí langoše s jogurtem langoše bez droždí langoše recepty recepty langoše recepty na langoše langoše jako ze stánku langoše z jogurtu recept langoš recept na langoše pro začátečníky top recepty langoše

Suroviny: mouka hladká, jogurt bílý, olej, cukr, droždí čerstvé, sůl, voda, olej, olej, česnek, kečup sladký, sýr

TopRecepty.cz

Domácí langoše

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mwq3

Naposledy jste si prohlédli