Pikantní bůček na hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenVepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 111 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,06 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…
Špekáčky nemusíme nutně péct jenom na ohni, nebo připravovat na utopence. Dá se z nich připravit i výborný salát s lehce pikantní zálivkou, beraními rohy, feferonkou a…
Chuťovka k pivu, snadná večeře pro dospělé nebo ideální pohoštění na chlapském sedánku. Při tolika příležitostech můžete servírovat tyto pikantní špekáčky na paprikách.…
Chuťovka k pivu, snadná večeře pro dospělé nebo ideální pohoštění na chlapském sedánku. Při tolika příležitostech můžete servírovat tyto pikantní špekáčky na paprikách.…
Šťavnaté vepřové plátky potřené česnekem, položené na vrstvě cibule, jablka a beraních rohů pečeme podlité vodou smíchanou s hořčicí. Výborné pečené maso zalité šťávou…
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na větší nudličky. Jednu cibuli nakrájíme na drobno, druhou na půlkolečka. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli na drobno necháme zesklovatět…
Chystáte se na oslavu a přemýšlíte, jakým pohoštěním ještě zazáříte? Vyzkoušejte tento skvělý recept, který je sice trochu netradiční, ale o to víc zaujme. Tak honem,…
Rozpustíme sádlo a cibuli, nakrájenou na drobno, orestujeme do hněda. Přidáme maso, nakrájené na větší kousky a necháme zatáhnout.Přidáme protlak a po krátkém…
1 Na sádle zpěníme cibuli, dáme maso, koření a uděláme základ na guláš 2 Než se maso udělá, připravíme Beraní rohy a feferonky. Já je nakrájím asi na tři díly 3 Základ…
Maso rozklepeme na co největší placku, osolíme, poklademe plátky slaniny, nádivkou a beraními rohy.Zavineme do rolády a stáhneme provázkem.Vložíme na pekáč, podlijeme…
Chystáte se na oslavu nebo silvestrovskou party? Pak je nasnadě s sebou vzít i dobré pohoštění. Pokud hledáte nápad, jak nazdobit mísy a talíře, načerpejte inspiraci…
Bramborový salát má většina z nás spojený s vánočními svátky. Salát má však mnoho obměn, vyzkoušejte jeho jarní verzi se zakysanou smetanou a jarní cibulkou. Nejlépe ho…
Naložené papriky beraní rohy se hodí k nedělnímu obědu, víkendovému grilování nebo jen k večeru s přáteli. Udělejte si je po svém a zkuste více sladké, pálivější nebo s…
Vše dáme do zapékací mísy a zapečeme asi 30 minut.
Eidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…
Bůček si omyjeme a dáme na linku. Ostrým dlouhým nožem do něj vyřízneme podélně kapsu mezi masem a další vrstvou sádlíčka nejlépe, tam je to měkké a dobře se řeže.…
Jelení kýtu si nakrájíme na plátky, potřeme utřeným česnekem, posypeme kořením na zvěřinu, osolíme, opepříme.Zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu odležet,…
Sýr nakrájíme na kostičky, rohy najemno a zelí hodně rozkrájet úplně najemno - jen dodá příjemnou nakyslou chuť.Přidáme chili omáčku a olej, jak má kdo rád, ale alespoň…
Sýry nakrájíme na kostky.Z tvarohu a 200 g nastrouhané goudy utvoříme tužší hmotu, ze které vyválíme kuličky a obalíme je v provensálském koření nebo v mleté paprice…
Cibuli nakrájíme na hrubo. Klobásy opečeme zprudka na trošce oleje. Do pekáčku dáme cibuli a na ni položíme klobásy i s výpekem.Rajčata smícháme s hořčicí, solí, pepřem…
Brambory uvaříme ve slupce jen krátce, aby nebyly moc uvařené. Oloupeme a pokrájíme na plátky. Zbylé plátky masové sekané pokrájíme na malé kousky, promícháme s…
Nakrájenou slaninu vyškvaříme. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a po chvíli brambory. Společně restujeme asi 5 minut. Přisypeme zelí, beraní roh na kousky a koření.…
Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky. Rozehřejeme olej a restujeme maso, aby bylo ze všech stran zatáhnuté.Nakrájené houby (jidášovo ucho a žampiony) přidáme k masu.…
Do fliaš striedavo plníme zeleninu,huby a zeler. Zalejeme nálevom a sterilizujeme 10 min.
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Trend současnosti: Prosklené kuchyně!
Těhotnej kuchař radí, jak na dokonale křupavé bramboráky. Dávejte pozor na teplotu použitého mléka, říká známý influencer
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!