Ovocný salát s becherovkou
Recept ještě nebyl hodnocenV misce smícháme na kousky nakrájené ovoce, hrozny překrojené napůl.Rozmícháme becherovku s lžící medu (nebo podle chuti) a citronovou šťávou a salát zalijeme. Ideální…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 827 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,67 g |
– cukry | 56,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V misce smícháme na kousky nakrájené ovoce, hrozny překrojené napůl.Rozmícháme becherovku s lžící medu (nebo podle chuti) a citronovou šťávou a salát zalijeme. Ideální…
V hrnku horkého mléka utopíme prcka, nebo i panáka Becherovky a pro ty, kdož trpí insomnií převrátime poměr surovin, nebo mléko vynecháme úplně...
o pohára dáme sirup,ktorý zalejeme malibu a becherovkou,pridáme džús a pohár ozdobíme ovocím.
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Cukrová vata je vzpomínka na dětství! Stroj na její výrobu vynalezli dva zubaři
Slovenská kapustnica ve stylu Prostřena: Skvělá je s uzeným, houbami i klobásou!
Ředkvičkové listy končí v koši neprávem. Jsou skvělé pro obohacení polévek a vyrobíme z nich i tohle skvělé pesto