Džem ze žlutých blum
Recept ještě nebyl hodnocenBlumy vypeckujeme a buď pokrájíme na malé kousky, nebo pomixujeme. V troše cukru si rozmícháme GELFIX KLASIK a přidáme k ovoci. Povaříme asi 1 minutu. Pak přidáme zbytek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 249 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,65 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,50 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Blumy vypeckujeme a buď pokrájíme na malé kousky, nebo pomixujeme. V troše cukru si rozmícháme GELFIX KLASIK a přidáme k ovoci. Povaříme asi 1 minutu. Pak přidáme zbytek…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe
Letem masovým světem: Jak v obchodě bezpečně poznat čerstvé kuřecí maso? Všímat si musíme vůně, barvy i obalu
Někdo to rád sladké: Naučte se boží dobroty ke kávě i perfektní zákusky!