Krůtí roláda plněná špenátem, anglickou a vejci
Recept ještě nebyl hodnocenČesnek oloupeme, nastrouháme najemno, anglickou slaninu a špenát nakrájíme na nudličky. Na pánvi nasucho prohřejeme anglickou slaninu, přidáme česnek (5 stroužků), pepř…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 069 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 18,18 g |
– nasycené | 10,91 g |
– nenasycené | 7,27 g |
–– mononenasycené | 1,82 g |
–– polynenasycené | 5,45 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,36 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 9,09 g |
– cukry | 0,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Česnek oloupeme, nastrouháme najemno, anglickou slaninu a špenát nakrájíme na nudličky. Na pánvi nasucho prohřejeme anglickou slaninu, přidáme česnek (5 stroužků), pepř…
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono
Vánoční rekordy: Největší šálek horké čokolády obsahoval 4500 litrů sladkého nápoje a padlo na něj 600 kg čokolády
Stůl Krále Slunce zdobily kila masa. Jak se jedlo ve Versailles a co platilo za největší pochoutku?